21 Ekim 2015 Çarşamba

Back To The Future



Yaklaşık 2 saat önce tarih 21.10.2015 iken Geleceğe Dönüş filmi geldi hepimizin aklına. Sosyal medyada trend topic oldu, filmden kareler paylaşıldı. Gelmiş geçmiş en güzel bilimkurgu filmlerden biri "Geleceğe Dönüş" serisidir mutlaka.



1989 Kasımda gösterime giren filmin 2. serisinde Marty ve Doktor Brown Marty'nin doğmamış çocuklarını kurtarmak için 21 Ekim 2015'e ışınlandı. İnsanın içi kıpır kıpır olmasında ne yapsın. 1989'dan 2015'e geldik ve biz bu günü yaşadık yahu! O kadar çok teknolojik unsur gösterildi ki filmde tabi ki bunlardan birkaçı da gerçekleşti. Sevindik, şaşırdık, vayy beee dedik. Geçen 26 yıl birçok şey götürüp birçok yenilik getirdi hayatımıza.


Büyük televizyonlar şu an hayatımızda LCD olarak kullanıyoruz. Ayrıca 3 boyutlu gözlükler sayesinde hologramlarla karşılaşıyoruz. Görüntülü arama yapıp karşımızdaki bizimle konuşurken neler yapıyor görebiliyoruz.


 Marty'nin konuşan ceketi giymesi bizim kollarımıza iwatch takmamızdan pek de farklı değil.


Unutmadan bu anı hepimiz hayal ettik bence. Amma güzel olurdu bir de havada trafiği düşünmeseydik tabi.

Elbette çoğu insan bugün benim gibi değişik duygular içine girmiş olmalı. Yaşlandım mı ne? Bugün yapılan bilimkurgular gelecekteki nesil için ne ifade eder acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder