12 Eylül 2015 Cumartesi

Sadece Biraz


   
 
   Huzur... Sadece biraz huzur...
Hepinizin huzur bulduğu bir yer vardır mutlaka biliyorum. Ev, oda, sevgili yanı, dost yanı, yalnız kalınan anlar vs vs. Bazen de bir şarkıda bir fotoğrafın içinde. Ben uzun zamandır arıyorum bu huzuru. Sanırım benimki de eve girene kadar. Kendi yalnızlığım, kendi özgürlük alanım huzurum. Çoğu zaman başkaları tarafından gasp edilen bana ait olan ya da olamayan o tek başımalık. Kulağımda kulaklık sokaklarda yalnız yürümekte var tabi bu huzurda. Katletmeyin, gasp etmeyin, elinizi sokmayın huzuruma! Kimse... Kimse...
                                        Huzur... Sadece biraz huzur...

6 yorum:

  1. Resmi gorunce rapunzelden bahsedecekmissiniz gibi geldi.:) Huzur bu dunyada herseyden onemli. Hele ki evde ki huzur. Eger evde huzur bulabiliyorsak iste o zaman gercek manada huzurluyuz demektir.

    YanıtlaSil
  2. Resmi gorunce rapunzelden bahsedecekmissiniz gibi geldi.:) Huzur bu dunyada herseyden onemli. Hele ki evde ki huzur. Eger evde huzur bulabiliyorsak iste o zaman gercek manada huzurluyuz demektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En önemlisi evdeki haklısınız. Lakin bu huzuru evde yakalayamayanlar başka şeylerde arıyor. Bulunsun da nerede olduğunu tartışmak sonraya kalsın. :)

      Sil
  3. Huzur biraz da insanın kendi seçimi. Huzuru istemek ve ona uygun davranmak da gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen insanın elinde olamıyor ama Turgay bey. Siz ne kadar huzur isterseniz isteyin size rahat vermeyen durumlar varsa o huzuru uykuda yakalamak isteyebilirsiniz. :)

      Sil